دستور مصرف استابلایزر تامبلری
40 درصد جذب برای 100 کیلو مرغ یا گوشت
نحوه درست کردن براین :
ابتدا نمک و استابیلایزر را با آب سرد (0-4 درجه (با همزن یا میکسر کاملا حل نموده ، تا یک براین یک دست به دست آید و سپس براین را داخل تامبلر ریخته
شرایط تامبلر :
برای لقمه بعد از تمام شدن تامبلر 24 ساعت به مواد استراحت داده و روز بعد با یک کیلو پانصد گرم ایزوله و دو کیلو نشاسته ماساژ داده و بعد محصول قابل استفاده می باشد .
شایان ذکر است در صورت جذب آب بالاتر تا 70 %می توان براساس محاسبات مقدار استابیلایزر را افزایش داد .
لیست محصولات
🍖 انواع مرینیت کنتاکی (نرمال-فیله-اسپایسی)
🍗 آرد کنتاکی نرمال و اسپایسی برای سوخاری کردن به سبک KFC (نرمال-اسپایسی)
🍕 پریمیکس پودر خمیر پیتزا (برای مصرف در پیتزا آمریکایی و ایتالیایی)
🍤 پودر تمپورا یا پفکی (برای استفاده در میگو-جوجه چینی-پیاز حلقه ای و ... )
🍟 پودر سوخاری رنگی (زرد ، نارنجی ، قرمز ، سفید ، طلایی و چهار رنگ)
🍣 بتر (جایگزین زرده تخم مرغ)
🍔 بهبود دهنده بافت همبرگر (جلوگیری از دفرمه شدن هنگام پخت و آبدار شدن برگر)
خدماتی که ما برای شما در نظر گرفته ایم شامل :
👈حضور تکنیکال مجرب برای انجام تست اولیه مواد خریداری شده به صورت رایگان در شهر تهران
👈ارسال نمونه برای تست به صورت رایگان
آرد کنتاکی
برای کنتاکی کردن به سبک KFC
در 2 نوع اسپایسی و نرمال
روش مصرف نرمال : مرغ مرینیت شده را در آرد انداخته و میچرخانیم تا آرد همه جای آن را فرا گرفته در در روغن داغ انداخته و با درب بسته سرخ میکنیم
روش مصرف اسپایسی : فیله های مرینیت شده را دریک ظرف آرد انداخته (برای بهتر شدن نتیجه در یک کیسه ریخته و کیسه را در ظرف قرار دهید) فیله را به صورت دورانی در آرد چرخانده و هنگام چرخش سعی کنید فشار خیلی آرامی هم به مرغ وارد کنید بعد از 5-6 بار مرغ را درآورده و کاملا آن را تکان دهید تا آرد اضافه رو مرغ ریخته سپس در کاسه آب و یخ فرو برید (که از قبل آن را آماده کرده و کنار دستتان بگذارید) این کار باعث یک شک میشود که دلیل پولک های روی سطح کنتاکی است سپس دوباره مرغ را در آرد فرو برده و همان روش دورانی چرخاندن را اجرا کنید میتوان این کار را تا 2 بار انجام داد بستگی به سلیقه خودتان دارد که دوست دارید پولک های روی مرغ بزرگتر باشد یا کمتر سپس فیله در ظرف روغن داغ درب باز انداخته و 4 الی 6 دقیقه صبر کنید تا فیله ها آماده شود
مرینیت ها
مرینیت مرغ برای طعم بخشیدن
در 3 مدل نرمال ، فیله ، اسپایسی
از بین بردن بوی نامطبوع مرغ - ترکیب با آب – تشکیل شده از ادویه های درجه یک – فرو رفتن در بافت مرغ مرینیت
دوز مصرف مرینت ها |
||||
|
مقدار مرینیت |
آب |
وزن مرغ |
زمان مرینیت |
نرمال |
8 گرم |
75 گرم |
1 کیلو |
15 دقیقه با دستگاه |
80 گرم |
750 گرم |
10 کیلو |
||
فیله |
15 گرم |
500 گرم |
1 کیلو |
4 ساعت بدون دستگاه |
150 گرم |
5 کیلو گرم |
10 کیلو |
||
اسپایسی |
23 گرم |
75 گرم |
1 کیلو |
30 دقیقه با دستگاه |
230 گرم |
750 گرم |
10 کیلو |
پودر آماده خمیر پیتزا
در 2 نوع پرمیکس پیتزا و پودر آماده ترکیب شده با آرد
آرد آماده پیتزا : 1 کیلو آرد ترکیب با 500 CC آب
برای بهتر شدن طعم میتوان 2 الی 3 قاشق روغن زیتون به آن اضافه کرد
مورد مصرف در خمیر ایتالیایی و آمریکایی
روش مصرف : بعد از ترکیب مواد کاملا با هم ورز داده و میگذاریم 1 الی 2 ساعت در ظرف درب بسته بماند
پودر تمپورا (پفکی)
محصولی برای پفکی کردن میگو ، قارچ ، پیاز ، فیله ، جوجه چینی و .....
فقط ترکیب با آب - در 2 مدل ساده و اسپایسی
میتوان تمپورا را همراه با پودر سوخاری رنگی برای قارچ اسفاده کرد که ظاهر خیلی زیبایی هم دارد
دوز مصرف : 100 گرم پودر + 200 گرم آب
برای استفاده در جوجه چینی فیله های مرغ را در مایع گذاشته و سپس در روغن داغ می اندازیم برای بهتر چسبیدن به مرغ هنگام انداختن در روغن ابتدا چند ثانیه در روغن نگه داشته و بعد ان را رها کنیم. برای قارچ سوخاری و پیاز بعد زدن مایع به قارچ با دست پودر های سوخاری را رو قارچ ریخته و کمی تکان میدهیم تا اضافه پودر آن خارج شود و قارچ را به آرامی در روغن میگذاریم.
بتر
برای چسباندن پودرهای سوخاری به محصول مورد استفاده قرار میگیرد
مزایا : بدون طعم و رنگ و بو ، قابلین نگهداری در یخچال تا 48 ساعت – تاریخ انقضا 1 ساله – قابلیت اضافه کردن ادویجات
دوز مصرف : 100 گرم پودر + 300 گرم آب
نحوه مصرف : بتر را کم کم در آب سرد ریخته و هم بزنید تا شبیه ماست هم زده یک دست و رقیق شود بعد مرغ را داخل آن انداخته و بعد در پودر سوخاری می اندازیم و همه جای آن را آغشته به فلیک میکنیم با دست کمی به مزغ فشار آورده تا سوخاری ها خوب بچسبند و بعد آن را تکان داده و در روغن داغ می اندازیم
فلیک های رنگی
انواع پودر سوخاری رنگی قابل استفاده برای ناگت ، شنیسل ، میگو ، انواع فینگر فود ، انواع سوخاری و ....
در رنگ های نارنجی ، قرمز(اسپایسی) ، زرد ، سفید ، طلایی (ذرت)
فلیک ها به خاطر نحوه تولید (اکسترود) به صورت شاخکی هستند و این باعث میشود تا ظاهر زیبا تری بعد پخت داشته باشند و ریزش کمتری در روغن داشته و بهتر به محصول بچسبند ، فلیک ها جذی روغن پایین تری دارند و ترد تر از بقیه سوخاری ها هستند
سایز درشت آنها جایگزین پانکو های موجود در بازار میباَشد
تاریخچه شرکت آفتاب فیدار آیریا
شرکت بازرگانی آفتاب فیدار آیریا با نام تجاری آفا تجارت به شماره ثبت در سال 1395 تاسیس گردیده و با بهری گیری از تجارب 7 ساله اعضای هیئت مدیره شرکت سعی در بهبود عملکرد تجاری و بازدهی بالا دارد.
شرکت آفا تجارت یک شرکت بازرگانی در زمینه تامین مواد اولیه صنایع غذایی و مواد اولیه فست فود ها میباشد این شرکت با همکاری شرکت های خارجی ازقبیل بکا آلمان، یوانگ چین، یوکسین چین، سی اف اف آلمان خط مشی خود را برای گسترده کردن کار خود بنا نموده است
در طول این چند سال فعالیت، سعی نموده ایم منتخبی از برند های معتبر جهانی را با کیفیت تضمین شده و مناسبترین قیمت به بازار و تولید کننده های محترم ارائه دهیم و در تمامی طول مسیر مشتری مداری را به عنوان اولین و اصلی ترین هدف خود انتخاب نموده ایم
شما عزیزان میتوانید قبل از خرید با مشاوران ما در زمینه کیفیت و قیمت و ضمانت اصل کالا و تهیه انالیز مشورت کنید
همچنین تمامی همکاران گرامی در خارج از تهران میتوانند با خرید از ما کالای خود را در شهر خود دریافت کنند
ارسال کالای اصل و با کیفیت همراه با انالیز و دستور مصرف و نمونه برای تست از امکانات این شرکت است