لیست محصولات
🍖 انواع مرینیت کنتاکی (نرمال-فیله-اسپایسی)
🍗 آرد کنتاکی نرمال و اسپایسی برای سوخاری کردن به سبک KFC (نرمال-اسپایسی)
🍕 پریمیکس پودر خمیر پیتزا (برای مصرف در پیتزا آمریکایی و ایتالیایی)
🍤 پودر تمپورا یا پفکی (برای استفاده در میگو-جوجه چینی-پیاز حلقه ای و ... )
🍟 پودر سوخاری رنگی (زرد ، نارنجی ، قرمز ، سفید ، طلایی و چهار رنگ)
🍣 بتر (جایگزین زرده تخم مرغ)
🍔 بهبود دهنده بافت همبرگر (جلوگیری از دفرمه شدن هنگام پخت و آبدار شدن برگر)
خدماتی که ما برای شما در نظر گرفته ایم شامل :
👈حضور تکنیکال مجرب برای انجام تست اولیه مواد خریداری شده به صورت رایگان در شهر تهران
👈ارسال نمونه برای تست به صورت رایگان
آرد کنتاکی
برای کنتاکی کردن به سبک KFC
در 2 نوع اسپایسی و نرمال
روش مصرف نرمال : مرغ مرینیت شده را در آرد انداخته و میچرخانیم تا آرد همه جای آن را فرا گرفته در در روغن داغ انداخته و با درب بسته سرخ میکنیم
روش مصرف اسپایسی : فیله های مرینیت شده را دریک ظرف آرد انداخته (برای بهتر شدن نتیجه در یک کیسه ریخته و کیسه را در ظرف قرار دهید) فیله را به صورت دورانی در آرد چرخانده و هنگام چرخش سعی کنید فشار خیلی آرامی هم به مرغ وارد کنید بعد از 5-6 بار مرغ را درآورده و کاملا آن را تکان دهید تا آرد اضافه رو مرغ ریخته سپس در کاسه آب و یخ فرو برید (که از قبل آن را آماده کرده و کنار دستتان بگذارید) این کار باعث یک شک میشود که دلیل پولک های روی سطح کنتاکی است سپس دوباره مرغ را در آرد فرو برده و همان روش دورانی چرخاندن را اجرا کنید میتوان این کار را تا 2 بار انجام داد بستگی به سلیقه خودتان دارد که دوست دارید پولک های روی مرغ بزرگتر باشد یا کمتر سپس فیله در ظرف روغن داغ درب باز انداخته و 4 الی 6 دقیقه صبر کنید تا فیله ها آماده شود
مرینیت ها
مرینیت مرغ برای طعم بخشیدن
در 3 مدل نرمال ، فیله ، اسپایسی
از بین بردن بوی نامطبوع مرغ - ترکیب با آب – تشکیل شده از ادویه های درجه یک – فرو رفتن در بافت مرغ مرینیت
دوز مصرف مرینت ها |
||||
|
مقدار مرینیت |
آب |
وزن مرغ |
زمان مرینیت |
نرمال |
8 گرم |
75 گرم |
1 کیلو |
15 دقیقه با دستگاه |
80 گرم |
750 گرم |
10 کیلو |
||
فیله |
15 گرم |
500 گرم |
1 کیلو |
4 ساعت بدون دستگاه |
150 گرم |
5 کیلو گرم |
10 کیلو |
||
اسپایسی |
23 گرم |
75 گرم |
1 کیلو |
30 دقیقه با دستگاه |
230 گرم |
750 گرم |
10 کیلو |
پودر آماده خمیر پیتزا
در 2 نوع پرمیکس پیتزا و پودر آماده ترکیب شده با آرد
پرمیکس :100 گرم پریمیکس همراه با 1 کیلو آرد نول و 500 cc آب
آرد آماده پیتزا : 1 کیلو آرد ترکیب با 500 CC آب
برای بهتر شدن طعم میتوان 2 الی 3 قاشق روغن زیتون به آن اضافه کرد
مورد مصرف در خمیر ایتالیایی و آمریکایی
روش مصرف : بعد از ترکیب مواد کاملا با هم ورز داده و میگذاریم 1 الی 2 ساعت در ظرف درب بسته بماند
پودر تمپورا (پفکی)
محصولی برای پفکی کردن میگو ، قارچ ، پیاز ، فیله ، جوجه چینی و .....
فقط ترکیب با آب - در 2 مدل ساده و اسپایسی
میتوان تمپورا را همراه با پودر سوخاری رنگی برای قارچ اسفاده کرد که ظاهر خیلی زیبایی هم دارد
دوز مصرف : 100 گرم پودر + 200 گرم آب
برای استفاده در جوجه چینی فیله های مرغ را در مایع گذاشته و سپس در روغن داغ می اندازیم برای بهتر چسبیدن به مرغ هنگام انداختن در روغن ابتدا چند ثانیه در روغن نگه داشته و بعد ان را رها کنیم. برای قارچ سوخاری و پیاز بعد زدن مایع به قارچ با دست پودر های سوخاری را رو قارچ ریخته و کمی تکان میدهیم تا اضافه پودر آن خارج شود و قارچ را به آرامی در روغن میگذاریم.
بتر
برای چسباندن پودرهای سوخاری به محصول مورد استفاده قرار میگیرد
مزایا : بدون طعم و رنگ و بو ، قابلین نگهداری در یخچال تا 48 ساعت – تاریخ انقضا 1 ساله – قابلیت اضافه کردن ادویجات
دوز مصرف : 100 گرم پودر + 300 گرم آب
نحوه مصرف : بتر را کم کم در آب سرد ریخته و هم بزنید تا شبیه ماست هم زده یک دست و رقیق شود بعد مرغ را داخل آن انداخته و بعد در پودر سوخاری می اندازیم و همه جای آن را آغشته به فلیک میکنیم با دست کمی به مزغ فشار آورده تا سوخاری ها خوب بچسبند و بعد آن را تکان داده و در روغن داغ می اندازیم
فلیک های رنگی
انواع پودر سوخاری رنگی قابل استفاده برای ناگت ، شنیسل ، میگو ، انواع فینگر فود ، انواع سوخاری و ....
در رنگ های نارنجی ، قرمز(اسپایسی) ، زرد ، سفید ، طلایی (ذرت)
فلیک ها به خاطر نحوه تولید (اکسترود) به صورت شاخکی هستند و این باعث میشود تا ظاهر زیبا تری بعد پخت داشته باشند و ریزش کمتری در روغن داشته و بهتر به محصول بچسبند ، فلیک ها جذی روغن پایین تری دارند و ترد تر از بقیه سوخاری ها هستند
سایز درشت آنها جایگزین پانکو های موجود در بازار میباَشد