لیست محصولات

🍖 انواع مرینیت کنتاکی (نرمال-فیله-اسپایسی)

🍗 آرد کنتاکی نرمال و اسپایسی برای سوخاری کردن به سبک KFC (نرمال-اسپایسی)

🍕 پریمیکس پودر خمیر پیتزا (برای مصرف در پیتزا آمریکایی و ایتالیایی)

🍤 پودر تمپورا یا پفکی (برای استفاده در میگو-جوجه چینی-پیاز حلقه ای و ... )

🍟 پودر سوخاری رنگی (زرد ، نارنجی‌ ، قرمز ، سفید ، طلایی و چهار رنگ)

🍣 بتر (جایگزین زرده تخم مرغ)

🍔 بهبود دهنده بافت همبرگر (جلوگیری از دفرمه شدن هنگام پخت و آبدار شدن برگر)

 

خدماتی که ما برای شما در نظر گرفته ایم شامل :

👈حضور تکنیکال مجرب برای انجام تست اولیه مواد خریداری شده به صورت رایگان در شهر تهران

👈ارسال نمونه برای تست به صورت رایگان

 

آرد کنتاکی

برای کنتاکی کردن به سبک KFC

در 2 نوع اسپایسی و نرمال

روش مصرف نرمال : مرغ مرینیت شده را در آرد انداخته و میچرخانیم تا آرد همه جای آن را فرا گرفته در در روغن داغ انداخته و با درب بسته سرخ میکنیم

روش مصرف اسپایسی : فیله های مرینیت شده را دریک ظرف آرد انداخته (برای بهتر شدن نتیجه در یک کیسه ریخته و کیسه را در ظرف قرار دهید)  فیله را به صورت دورانی در آرد چرخانده و هنگام چرخش سعی کنید فشار خیلی آرامی هم به مرغ وارد کنید بعد از 5-6 بار مرغ را درآورده و کاملا آن را تکان دهید تا آرد اضافه رو مرغ ریخته سپس در کاسه آب و یخ فرو برید (که از قبل آن را آماده کرده و کنار دستتان بگذارید) این کار باعث یک شک میشود که دلیل پولک های روی سطح کنتاکی است سپس دوباره مرغ را در آرد فرو برده و همان روش دورانی چرخاندن را اجرا کنید میتوان این کار را تا 2 بار انجام داد بستگی به سلیقه خودتان دارد که دوست دارید پولک های روی مرغ بزرگتر باشد یا کمتر سپس فیله در ظرف روغن داغ درب باز انداخته و 4 الی 6 دقیقه صبر کنید تا فیله ها آماده شود

 

مرینیت ها

مرینیت مرغ برای طعم بخشیدن

در 3 مدل نرمال ، فیله ، اسپایسی

از بین بردن بوی نامطبوع مرغ - ترکیب با آب – تشکیل شده از ادویه های درجه یک – فرو رفتن در بافت مرغ مرینیت

 

دوز مصرف مرینت ها

 

مقدار مرینیت

آب

وزن مرغ

زمان مرینیت

نرمال

8 گرم

75 گرم

1 کیلو

15 دقیقه با دستگاه

80 گرم

750 گرم

10 کیلو

فیله

15 گرم

500  گرم

1 کیلو

4 ساعت بدون دستگاه

150 گرم

5 کیلو گرم

10 کیلو

اسپایسی

23 گرم

75 گرم

1 کیلو

30 دقیقه با دستگاه

230 گرم

750 گرم

10 کیلو

 

 پودر آماده خمیر پیتزا

در 2 نوع پرمیکس پیتزا و پودر آماده ترکیب شده با آرد

پرمیکس :100  گرم پریمیکس همراه با 1 کیلو آرد نول و 500 cc   آب

آرد آماده پیتزا : 1 کیلو آرد ترکیب با 500 CC آب

برای بهتر شدن طعم میتوان 2 الی 3 قاشق روغن زیتون به آن اضافه کرد

مورد مصرف در خمیر ایتالیایی و آمریکایی

روش مصرف : بعد از ترکیب مواد کاملا با هم ورز داده و میگذاریم 1 الی 2 ساعت در ظرف درب بسته بماند

 

پودر تمپورا (پفکی)

محصولی برای پفکی کردن میگو ، قارچ ، پیاز ، فیله ، جوجه چینی و .....

فقط ترکیب با آب - در 2 مدل ساده و اسپایسی

میتوان تمپورا را همراه با پودر سوخاری رنگی برای قارچ اسفاده کرد که ظاهر خیلی زیبایی هم دارد

دوز مصرف : 100 گرم پودر + 200 گرم آب

برای استفاده در جوجه چینی فیله های مرغ را در مایع گذاشته و سپس در روغن داغ می اندازیم برای بهتر چسبیدن به مرغ هنگام انداختن در روغن ابتدا چند ثانیه در روغن نگه داشته و بعد ان را رها کنیم. برای قارچ سوخاری و پیاز بعد زدن مایع به قارچ با دست پودر های سوخاری را رو قارچ ریخته و کمی تکان میدهیم تا اضافه پودر آن خارج شود و قارچ را به آرامی در روغن میگذاریم.

 

بتر

برای چسباندن پودرهای سوخاری به محصول مورد استفاده قرار میگیرد

مزایا : بدون طعم و رنگ و بو ، قابلین نگهداری در یخچال تا 48 ساعت – تاریخ انقضا 1 ساله – قابلیت اضافه کردن ادویجات

دوز مصرف : 100 گرم پودر + 300 گرم آب

نحوه مصرف : بتر را کم کم در آب سرد ریخته و هم بزنید تا شبیه ماست هم زده یک دست و رقیق شود بعد مرغ را داخل آن انداخته و بعد در پودر سوخاری می اندازیم و همه جای آن را آغشته به فلیک میکنیم با دست کمی به مزغ فشار آورده تا سوخاری ها خوب بچسبند و بعد آن را تکان داده و در روغن داغ می اندازیم

 

 فلیک های رنگی

انواع پودر سوخاری رنگی قابل استفاده برای ناگت ، شنیسل ، میگو ، انواع فینگر فود ، انواع سوخاری و ....

در رنگ های نارنجی ، قرمز(اسپایسی) ، زرد ، سفید ، طلایی (ذرت)

فلیک ها به خاطر نحوه تولید (اکسترود) به صورت شاخکی هستند و این باعث میشود تا ظاهر زیبا تری بعد پخت داشته باشند و ریزش کمتری در روغن داشته و بهتر به محصول بچسبند ، فلیک ها جذی روغن پایین تری دارند و ترد تر از بقیه سوخاری ها هستند

سایز درشت آنها جایگزین پانکو های موجود در بازار میباَشد