ایزوله پروتئین سویا :

پروتئین سویا یک پروتئین است که از سویا جدا شده است. از سویا تهیه شده و خشک شده است. سویا خرد شده و خشک شده به سه نوع محصولات پروتئینی با پروتئین بالا تبدیل می شود: آرد سویا ، کنسانتره سویا و ایزوله سویا.ایزوله پروتئین سویا دارای بالاترین غلظت پروتئین در میان سایر محصولات مشتق شده از سویا است. این محصول با حذف چربی و کربوهیدرات ها از کنجاله سویا بدست می آید و حاوی 90٪ پروتئین میباشد. ایزوله پروتئین سویا نسبت به سایر محصولات سویا طعم خاصی از خود بروز نمی دهد و به دلیل حذف کربوهیدرات ها مصرف آن باعث نفخ شکم نخواهد شد.

کاربرد ایزوله سویا :

🔹از پودر پروتئین ایزوله سویا در امولسیون های گوشتی مانند فرانکفورترها، به صورت کنسانتره و ایزوله نیز استفاده شده است.

🔸پروتئین های سویا را در برگرها و ناگت ها نیز وارد ترکیب کرده و به این ترتیب آبداری فراورده را افزایش میدهند.

🔹استفاده از کنسانتره سویا معمولتر از ایزوله سویا است زیرا با وجود این که ایزوله سویا ظرفیت نگهداری آب بیشتری نسبت به کنسانتره سویا دارد اما قیمت ان بیشتر است.