از اين محصول به منظور چسبندگی پودر سوخاری به ناگت یا فیله استفاده میگردد . از دیگر کاربردهای بتر جلوگيري از افت رطوبت گوشت و افزایش چسبندگی پودر سوخاری و همچنین بهبود رنگ و طعم ناگت مرغ را میتوان اشاره کرد. شما در ابتدا ناگت یا فیله آماده شده را وارد بتر غوطه ور نمایید. تا در مرحله ی بعد که آرد زنی نهایی می باشد آرد و پودر سوخاری به خوبی بر روی گوشت بچسبد. فرمولاسیون منحصر اين پودر به نحوی است که به سهولت و تنها با اضافه کردن آب به پودر ميتوان مایعی نسبتا غلیظ یا ویسکوز متناسب با شرایط موجود در منزل را بدست آورید و بدون نياز به مواد افزودنی فرمولی کاملا کارا و کاربردی داشت.
مزایا :
- چسبندگی بالا در قطعات کوچک با سطح مقطع کم
- حفظ ویسکوزینه مناسب در حین تولید
- عدم دو فاز شدن در حین تولید
- قابلیت اضافه کردن ادویه جات مختلف در بافت بتر
- سهولت حمل و نقل و نگهداری
- ماندگاری، تا یکسال پس از تاریخ تولید در دمای محیط.
- سهولت آماده سازی و عدم نیاز به تجهیزات پیشرفته
- قابلیت نگهداری بتر تهيه شده در یخچال به مدت 48 ساعت
- بافت نرم و لطیف بدون کلوخه
- عدم نياز به تخم مرغ
- بدون طعم و رنگ و بو
دوز مصرف : 100 گرم پودر + 300 گرم آب
نحوه مصرف : بتر را کم کم در آب سرد ریخته و هم بزنید تا شبیه ماست هم زده یک دست و رقیق شود بعد مرغ را داخل آن انداخته و بعد در پودر سوخاری می اندازیم و همه جای آن را آغشته به فلیک میکنیم با دست کمی به مرغ فشار آورده تا سوخاری ها خوب بچسبند و بعد آن را تکان داده و در روغن داغ می اندازیم
بازرگانی افا تجارت افتخار این را دارد این محصول را با بهترین کیفیت بازار در اختیار شما قرار دهد
نام کالا |
پودر بتر |
||
برند |
توتام |
کشور سازنده |
ایران |
وزن بسته بندی |
25 کیلوگرم |
نوع بسته بندی |
کیسه |
محل تحویل |
درب انبار تهران |
برای تهیه این محصول با قسمت فروش تماس حاصل فرمایید