نمک سدیمی اسید گلوتامیک است. همانطور که استاد شیمی دانشگاه توکیو ،Kikunae Ikeda در سال 1908 کشف کرد ، MSG پایدارترین نمکی است که از اسید گلوتامیک تشکیل می شود و نمکی است که به بهترین وجه طعم “اومامی” را در محصولات غذایی به وجود می آورد. MSG مخفف مونوسیدیم گلوتامات است. این ماده یک افزودنی غذایی رایج است – با شماره E621 که افزایش عطر و طعم مواد غذایی استفاده می شود. MSG از گلوتامات اسید آمینه یا اسید گلوتامیک مشتق شده است که یکی از فراوان ترین اسیدهای آمینه در طبیعت است. اسید گلوتامیک یک اسید آمینه غیر ضروری برای انسان است، به این معنی که بدن انسان می تواند آن را تولید کند. این ماده وظایف مختلفی را در بدن انسان بر عهده دارد و تقریبا در همه غذاها یافت می شود. اسید گلوتامیک موجود درMSG با تخمیر نشاسته سنتز شده است، اما تفاوت شیمیایی بین اسید گلوتامیک موجود در MSG و اسید گلوتامیک موجود در غذاهای طبیعی وجود ندارد. با این حال، اسید گلوتامیک موجود در MSG ممکن است آسان تر جذب بدن شود، زیرا مانند اسید گلوتامیک موجود در بدن درون پروتئین ها به دام نمی افتد.
بازرگانی افا تجارت افتخار این را دارد این محصول را با بهترین کیفیت بازار در اختیار شما قرار دهد
نام کالا |
گلوتامات منو سدیم MSG |
||
برند |
فوفنگ |
کشور سازنده |
چین |
وزن بسته بندی |
25 کیلوگرم |
نوع بسته بندی |
کیسه |
محل تحویل |
شورآباد |
برای تهیه این محصول با قسمت فروش تماس حاصل فرمایید