اسید اسکوربیک به دلیل دو خصوصیت آنتی اکسیدانی و ویتامینی آن در مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. حدود یک سوم از اسید اسکوربیک تولیدی برای تولید ویتامین در صنایع داروسازی (ویتامین سی) مورد مصرف قرار می گیرد و بقیه آن به عنوان افزودنی به مواد غذایی برای بهبود کیفیت و پایداری آن ها استفاده می شود. اسید اسکوربیک به عنوان یک آنتی اکسیدان، عامل کاهنده، اسیدی کننده، حلال و ... در طول فرایند ماده غذایی یا قبل از بسته بندی برای حفظ بو، رنگ و محتوای تغذیه ای به آن افزوده می شود.
اسید اسکوربیک استفاده شده در مواد غذایی اکسیژن ماده غذایی را جذب کرده و اکسید می شود و اکسیژن را از دسترس خارج کرده و باعث حفظ رنگ و بو در آن ماده غذایی می شود.در صنایع گوشت اسید آسکوربیک جهت کاهش میژان نیتریت و حفظ رنگ و تسریع در روند رنگ مناسب مورد استفاده برای کارخانجات تولیدی سوسیس و کالباس قرار می گیرند.
بازرگانی افا تجارت افتخار این را دارد این محصول را با بهترین کیفیت بازار در اختیار شما قرار دهد
نام کالا |
اسید آسکوربیک (ویتامین سی) |
||
برند |
زیبو |
کشور سازنده |
چین |
وزن بسته بندی |
25 کیلوگرم |
نوع بسته بندی |
کارتن |
محل تحویل |
شورآباد |
برای تهیه این محصول با قسمت فروش تماس حاصل فرمایید