طعم دهنده های فرآورده گوشتی نوعی افزودنی است که جهت بهبود و اصلاح طعم به فرآورده های گوشتی افزوده می شود. این طعم دهنده ها به ادویه، مواد طعم دهنده طبیعی و مواد طعم دهنده مصنوعی تقسیم بندی می شوند. از این ترکیبات می توان به ادویه، گیاهان معطر، ترکیبات شیرین کننده، نمک و افزودنی های شیمیایی مانند گلوتامات اشاره نمود. کاربرد طعم دهنده فرآورده های گوشتی علاوه بر طعم دهندگی در برخی موارد در نگهداری مواد گوشتی نیز موثر خواهند بود. نمک طعام از جمله طعم دهنده هایی است که خواص نگه دارنگی خوبی نیز در گوشت ایجاد می کند.
انواع طعم دهنده های فرآورده های گوشتی:
طعم گوشت ، طعم مرغ ، طعم همبرگر ، طعم دود ، طعم کره ، طعم پنیر ، طعم ناگت
انواع طعم های ترکیبی:
طعم ژامبون مرغ و گوشت ، طعم کوکتل ، طعم هات داگ ، طعم سوسیس و کالباس ، طعم فرانکفورتر ، طعم مارتادلا ، طعم آلمانی ، طعم پپرونی ،
انواع تک طعم:
طعم فلفل ، طعم آویشن ، طعم جوز ، طعم زنجبیل ، طعم دارچین ، طعم سیر ، طعم پیاز ، طعم زیره ، طعم گشنیز ،
انواع ادویه جات
بازرگانی افا تجارت افتخار این را دارد این محصول را با بهترین کیفیت بازار در اختیار شما قرار دهد
برای سفارش انواع طعم ابتدا ثبت سفارش کرده و بعد از 7 روز کاری تحویل درب کارخانه میباشد
برای تهیه این محصول با قسمت فروش تماس حاصل فرمایید