- بهبود دهنده بافت در همبرگر و فلافل و ناگت:
دوز مصرف 2 الی 3 درصد - جذب آب 3 الی 5 برابر - جایگزین نشاسته سیب زمینی ، فیبر ، گلوتن
- جایگزین گلوتن و خمیر مرغ در سوسیس و کالباس:
در سوسیس و کالباس جهت پیوند دهندگی و فیلر میتوان استفاده کرد. قابلیت جایگزینی تا 50 در صد از خمیر مرغ و یا گلوتن را دارد
- ویژگی کلی این محصول:
قابلیت انحلال در اب سرد - قابلیت ایجاد پیوند با چربی - قوام دهندگی بالا - عدم کلوخه شدن - قابلیت ایجاد ژل – جذب آب بالا – دارا بودن نشاسته و پروتئین با قابلیت هضم بالا – صرفه اقتصادی
- پیشنهادات درباره نحوه مصرف
قبل از کربو هیدرات ها اضافه بشه - در کاتر بعد از استخراج پروتئین به صورت پودری اضافه بشه و بعد آب و یخ اضافه شود - به ازای هر 1 کیلو پودر 5 کیلو آب اضافه شود
بازرگانی افا تجارت افتخار این را دارد این محصول را با بهترین کیفیت بازار در اختیار شما قرار دهد
نام کالا |
بهبود دهنده بافت همبرگر |
||
برند |
توتام |
کشور سازنده |
ایران |
وزن بسته بندی |
25 کیلوگرم |
نوع بسته بندی |
کیسه |
محل تحویل |
درب انبار تهران |
برای تهیه این محصول با قسمت فروش تماس حاصل فرمایید