TWI بهبود دهنده بافت

 
  • بهبود دهنده بافت در همبرگر و فلافل و ناگت:

دوز مصرف 2 الی 3 درصد - جذب آب 3 الی 5 برابر - جایگزین نشاسته سیب زمینی ، فیبر ، گلوتن

  • جایگزین گلوتن و خمیر مرغ در سوسیس و کالباس:

در سوسیس و کالباس جهت پیوند دهندگی و فیلر میتوان استفاده کرد. قابلیت جایگزینی تا 50 در صد از خمیر مرغ و یا گلوتن را دارد

  • ویژگی کلی این محصول:

قابلیت انحلال در اب سرد - قابلیت ایجاد پیوند با چربی - قوام دهندگی بالا - عدم کلوخه شدن -  قابلیت ایجاد ژل – جذب آب بالا – دارا بودن نشاسته و پروتئین با قابلیت هضم بالا – صرفه اقتصادی

  • پیشنهادات درباره نحوه مصرف

قبل از کربو هیدرات ها اضافه بشه - در کاتر بعد از استخراج پروتئین به صورت پودری اضافه بشه و بعد آب و یخ اضافه شود - به ازای هر 1 کیلو پودر 5 کیلو آب اضافه شود

 

بازرگانی افا تجارت افتخار این را دارد این محصول را با بهترین کیفیت بازار در اختیار شما قرار دهد

نام کالا

بهبود دهنده بافت همبرگر

برند

توتام

کشور سازنده

ایران

وزن بسته بندی

25 کیلوگرم

نوع بسته بندی

کیسه

محل تحویل

درب انبار تهران

 

برای تهیه این محصول با قسمت فروش تماس حاصل فرمایید

 

شماره تماس بازرگانی آفا تجارت

02133037103  -   02133037055

همه روزه از ساعت 9 صبح الی 5 بعد از ظهر

 واتس آپ :  09912570907

 

 

 

نشانی ما بازرگانی آفا تجارت

تهران انتهای نبرد جنوبی نبش کوچه شه رستمی ساختمان زاهدی

ایمیل :

Afa.business.trading@gmail.com

کپی رایت

Copyright © 1403 بازرگانی آفا تجارت. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.