گوشت ماده ای بسیار مغذی، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن و کم چربی و کلسترول است. از آنجا که ایزوله پروتئین سویا می تواند تا حدی جای پروتئین حیوانی را بگیرد، در حال حاضر بیشترین کاربرد را در فرآوری گوشت دارد. افزودن ایزوله پروتئین سویا در فرآورده های گوشتی نه تنها می تواند محتوای پروتئین را افزایش دهد، بلکه با بهبود نسبت پروتئین، تغذیه گوشت را جامع تر و منطقی تر می کند. استفاده از ژلاتینه و انسجام ایزوله پروتئین سویا می تواند باعث بهبود ساختار گوشت، افزایش استحکام آن و طعم بهتر و بعلاوه افزایش طول عمر آن شود. همچنین می تواند از امولسیون و جذب آب استفاده کرده و با ترکیب با چربی و آب از رسوب چربی و آب جلوگیری کرده و از بین رفتن فرآیند پخت محصولات گوشتی را کاهش دهد.
زیرا موجب بروز خواص زیر می گردد:
- امولسیفیکاسیون ( تشکیل و استحکام امولسیون و افزایش جذب چربی)
- جذب چربی
- بهبود ویژگی های بافتی ( ژلاسیون، ورقه پذیری، نازک و تکه شدن، تشکیل فیبر، تشکیل ساختمان اسفنجی، چسبندگی و الاستیسیته)
- نگهداری آب و چربی
بازرگانی افا تجارت افتخار این را دارد این محصول را با بهترین کیفیت بازار در اختیار شما قرار دهد
نام کالا |
ایزوله پروتئین سویا ISP |
||
برند |
یوانگ،یوکسین، |
کشور سازنده |
چین |
وزن بسته بندی |
20 کیلوگرم |
نوع بسته بندی |
کیسه |
محل تحویل |
شورآباد |
برای تهیه این محصول با قسمت فروش تماس حاصل فرمایید