دستور مصرف استابلایزر تامبلری
40 درصد جذب برای 100 کیلو مرغ یا گوشت
استابلایزر تامبلری 800 گرم + فسفات تامبلری 500 گرم + نیتریت 10 گرم + اسیداسکوربیک 30 تا 45 گرم + ادویه به میزان دلخواه + نمک یک کیلو تا 200 گرم
نحوه درست کردن براین :
ابتدا نمک و استابیلایزر را با آب سرد (0-4 درجه (با همزن یا میکسر کاملا حل نموده ، تا یک براین یک دست به دست آید و سپس براین را داخل تامبلر ریخته
شرایط تامبلر :
- زمان تامبلر برای ران مرغذ 45 الی 50 دقیقه برای گوشت قرمز یک ساعت و 15 دقیقه
- دورتامبلر 19 الی 12
- زاویه بسته به حجم داخل تامبلر 15 الی 25
برای لقمه بعد از تمام شدن تامبلر 24 ساعت به مواد استراحت داده و روز بعد با یک کیلو پانصد گرم ایزوله و دو کیلو نشاسته ماساژ داده و بعد محصول قابل استفاده می باشد .
شایان ذکر است در صورت جذب آب بالاتر تا 70 %می توان براساس محاسبات مقدار استابیلایزر را افزایش داد .