دستور مصرف استابلایزر تامبلری

40 درصد جذب برای 100 کیلو مرغ یا گوشت

استابلایزر تامبلری 800 گرم + فسفات تامبلری 500 گرم + نیتریت 10 گرم + اسیداسکوربیک 30 تا 45 گرم + ادویه به میزان دلخواه + نمک یک کیلو تا 200 گرم

نحوه درست کردن براین :

ابتدا نمک و استابیلایزر را با آب سرد (0-4 درجه (با همزن یا میکسر کاملا حل نموده ، تا یک براین یک دست به دست آید و سپس براین را داخل تامبلر ریخته

شرایط تامبلر :

  • زمان تامبلر برای ران مرغذ 45 الی 50 دقیقه برای گوشت قرمز یک ساعت و 15 دقیقه
  • دورتامبلر 19 الی 12
  • زاویه بسته به حجم داخل تامبلر 15 الی 25

برای لقمه بعد از تمام شدن تامبلر 24 ساعت به مواد استراحت داده و روز بعد با یک کیلو پانصد گرم ایزوله و دو کیلو نشاسته ماساژ داده و بعد محصول قابل استفاده می باشد .

شایان ذکر است در صورت جذب آب بالاتر تا 70 %می توان براساس محاسبات مقدار استابیلایزر را افزایش داد .